Bokföring & Redovisning i Södertälje

 

Birka Ekonomi är en erfaren, kunnig och kundorienterad specialist på bokföring och redovisning i Södertälje och Stockholm. Vi hjälper små och medelstora företag med allt det där som ofta tar mycket tid från grunden i verksamheten: skattedeklarationer, faktureringar, leverantörsreskontra – pappersarbete som tar mycket tid och kraft i anspråk.

 

Behöver du hjälp med redovisning och bokföring med har inte möjlighet att ha en egen ekonomiavdelning – kontakta oss. Vi är erfarna konsulter inom redovisning och kan hjälpa dig att komma fram till rätt beslut. Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet och behärskar alla aspekter inom området.

Redovisning

  • Löpande bokföring, kontering
  • Reskontra hantering
  • Betalningsservice
  • Fakturering (både tid- och artikelbaserad)
  • Bokslut
  • Årsredovisningar

Redovisning med kunden i fokus

 

Vårt mål är att våra kunder hela tiden ska känna att vi finns där för dem – oavsett om det handlar om ett litet eller medelstort företag. Alla våra kunder är lika viktiga för oss. Denna serviceinriktade inställning har gjort att vi behållit våra trogna kunder och skaffat oss många nya via referenser. Vi ser gärna att just du blir en av dessa och vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa till med din redovisning. Välkommen till Birka Ekonomi i Södertälje.

 

Bokföring Södertälje/Stockholm – undvik skattesmällar

 

Redovisning handlar om att utvärdera företagets ekonomiska situation och sedan föra vidare informationen till andra. Därför är det viktigt att redovisningen sker korrekt och att all information stämmer med verkligheten – något som tyvärr inte är fallet. Tar man inte sin redovisning och bokföring på allvar så kan det sluta illa – det kan leda till rejäla skattesmällar eller i värsta fall böter eller fängelse. Låter du våra välutbildade och erfarna konsulter ta hand om redovisningen så slipper du dessa problem. Ge oss rätt underlag så kommer vi att få ordning på dina siffror. Vi är ambitiösa, effektiva och har stor vana av all sorts redovisning och vet exakt vad som behöver göras.

 

Deklarationer, skatter, bokslut – vi hjälper dig hela vägen

 

Om du behöver hjälp med skatteärenden, inkomstdeklarationer, bokslut, löpande bokföring, faktureringar med mera så rekommenderar vi att du kontaktar oss.
Birka Ekonomi ska vara ditt självklara val när det handlar om redovisning – oavsett hur stort ditt företag är. För oss handlar det om att utvecklas och känna att vi verkligen hjälper till och bidrar till våra kunders framgångar. Att förbättra och bidra till en mer stabil ekonomi för våra kunder är det som driver oss att göra ett hårt arbete dag ut och dag in.

 

Bokföring och redovisning – vad är skillnaden?

 

Dessa två ord används ofta som synonymer, men det finns vissa skillnader som kan vara bra att ha koll på.
Bokföring handlar om att ta hand om fakturor, kvitton och andra underlag som kommer till företaget och som produceras inom verksamheten. Dessa ska registreras i ett bokföringsprogram.
Som företagare har en skyldighet att hantera dina kvitton, fakturor och underlag så att utomstående kan kontrollera giltigheten och resultaten i din bokföring.
Redovisning är ett vidare begrepp som innefattar bokföringen men också andra saker som sammanställningar som du använder dig av för att ta beslut om verksamheten. Redovisningen är de underlag som du måste lämna in och redovisa till olika myndigheter. Exempel på detta är årsredovisning och deklaration.
Vi hjälper dig till en tryggare och bättre ekonomisk situation. Välkommen till Birka Ekonomi – din expert på redovisning och bokföring i Södertälje och Stockholm.